Adam Lambert

Adam Lambert klar med nyt album og tour, som kommer til Danmark!

Superstjernen Adam Lambert er aktuel med sit nye album Velvet, som bringer ham på tour Europa, herunder Danmark, hvor han indtager VEGA i København 9. september.

Adam Lambert er netop nu på tour med Queen, og til efteråret drager hanpå solo-tour. Touren skydes i gang i Manchester under Pride Festival og herefter går turen til Wembley Arena i London og videre ud i Europa – og inden da har den eftertragtede sanger og entertainer også fundet tid til et recidency i Las Vegas.

Annonceringen kommer sideløbende med, at Lambert netop har udgivet singlen ”Roses” fra sit kommende album Velvet. ”Roses” følger op førstesinglen ”Superpower” fra albummet og er et tidløs pop-soul track med masser af, disco, groove og klassisk 70’er funk.

Lambert brød for første gang igennem med sin superstemme tilbage i 2009, hvor han blev nummer 2 i dét års American Idol. Især i kraft af hans fortolkning af Queens 'Bohemian Rhapsody', og netop Queens Brian May og Roger Taylor var imponerende.

Adam Lambert har også imponeret som soloartist i København tidligere og har blandt andet spillet en udsolgt koncert i Falkoner Salen, der blev rykket op fra Store Vega i 2016. Til efteråret vender han tilbage, og de danske fans kan glæde sig til helt nyt materiale fra den amerikanske sanger med den store stemme.