Anders Nielsen "Svendeprøven"

”Jeg anser det her som MIN store svendeprøve, og jeg håber inderligt at DU vil være min skuemester!”

Anders Nielsen har i mange år levet et dobbeltliv! Tømrer om dagen og komiker efter mørkets frembrud! Det har på ingen måder været et hemmeligt dobbeltliv, men det er alligevel lykkedes ham at holde det skjult for store dele af den danske befolkning.

MEN NU DET SKAL FANDEME VÆRE SLUT! Stand-up-showet Svendeprøven er hans første onemanshow, og det sammenfletter hverdagen MED de skrå og PÅ de skrå brædder! Kan en knapt så omstillingsparat håndværker arbejde hjemmefra, og er det overhovedet muligt at slå igennem som komiker, når man har Danmarks kedeligste kunstnernavn? Det og meget, meget mere kan du blive klogere på i løbet af showet.

Trods sine 8 år i stand-up-miljøet, var det først i januar 2020 at han endelig fandt modet til at opsige sit trygge, elskede tømrerjob for at satse 100% på livet som vittighedssnedker. Det blev til to skønne måneder, inden Mette Frederiksen og en velsmagende flagermus i uskøn forening fik aflivet drømmen, som var den en mink med galoperende høfeber!

Som så mange andre projekter, der involverer en håndværker, blev hans plan om at udfærdige et onemanshow forsinket. Men han har genoptaget arbejdet og svendestykket har fået en ny afleveringsdato; premiere d. 31. marts 2022. Men for at drømmen kan fremstå som en arkitektonisk helhed, kunne han godt bruge et par købestærke hænder. Og de sidder på DIG!