Bear's Den

Bear's Den indtager Lille Vega

Bear's Den har turneret næsten non-stop de sidste fire år med deres liveband, der består af yderligere fire musikere. Danske fans kan således glæde sig til at opleve et velsmurt band med masser af koncerter og ny musik i bagagen, når de indtager Lille Vega til efteråret.

Bear’s Den har siden udgivelsen af det succesfulde debutalbum Islands været et af Englands mest lovende navne på bølgen af internationale indie/folk-bands. De har turneret med blandt andre Mumford & Sons, og har tidligere besøgt Danmark og spillet for fyldte sale i Pumpehuset og Lille Vega året før.

Nu er bandet, der i dag består af forsanger/guitarist, Andrew Davie, og multi-instrumentalist, Kev Jones, tilbage med deres nye album So That You Might Hear Me, som udkom i april og hvis titel er lånt fra den chilenske digter, Pablo Neruda. På det nye album har bandet eksperimenteret mere med synthesizers og klaver, og udforsker mere atmosfæriske og 80’er-inspirerede lydbilleder end tidligere.

“…what’s always present in their music is heart, grit, and connection. No matter the instrumental arrangement, Bear’s Den master the art of creating melodically gripping music, and this record is no exception”. ★ ★ ★ ★ – Thank Folk For That