Bill Bailey

Den legendariske komiker indtager Koncertsalen

Med mere end 20 års erfaring som komiker deler Bill Bailey nu ud af sine mange eventyr og narrestreger med sit nye show Larks in Transit, som han bringer til Europa til efteråret og besøger DR Koncerthuset med 1. oktober.

Med Larks in Transit får publikum et indblik i Bill Baileys liv og mangeårige karriere som verdensomrejsende komiker. Her takler han ubesværet både politik, filosofi og jagten på lykken, taler om dødsmetal, ringetoner, et meget underligt møde med Paul McCartney og fortæller den rigtige historie om Old McDonald – som altid leveret på hylende morsom intelligent vis og ikke mindst med musikalsk virtuositet. Bill Bailey mestrer mange instrumenter, som keyboard og bongotrommer - og blandt de mere anderledes er fx. koklokker, theremin og kazoo.

”Virtuoso… Comedy’s Mozart” – Sunday Times

Bill Bailey har vundet priser for sin komik, og er en mand med mange talenter, som udover komiker også kan skrive både musiker, forfatter og instruktør på CV’et.

Han er kendt for sine liveshows som Part Troll, Tinselworm, Qualmpeddler og Limboland og hans arbejde på TV-programmer som QI, Never Mind the Buzzcocks og ikke mindst Black Books. I sidstnævnte var han blandt andre i selskab med den irske komiker Dylan Moran, som tidligere på året optrådte i en udsolgt Koncertsal i DR Koncerthuset.

Til efteråret indtager Bill Bailey selvsamme sal og byder de danske fans indenfor til en vanvittig underholdende aften med fantastisk komik og musik i verdensklasse.

”The braniest comic of his generation” – The Daily telegraph