Bryan Adams

Den canadiske superstjerne har netop udgivet sit nye album "Shine a Light", og drager i den forbindelse på verdensturné til næste år. Danske fans kan glæde sig til besøg fra hitmageren, når han indtager Forum i København 26. april, Vejle Musikteater 29. april og Forum i Horsens 27. og 28. april.

Bryan Adams store bagkatalog er uden sidestykke, og har fået unge som gamle til at skråle med fra start til slut 120 datoer om året siden hans gennembrud i 1980’erne. Med sange som “Summer of ‘69”, “(Everything I Do) I Do It For You”, “Can’t Stop This Thing We’ve Started” og “Heaven” til “Cuts Like A Knife”, “Have You Ever Really Loved A Woman” og hans nyeste single “Shine A Light”, fortsætter Adams med at levere koncerter af højeste hitkaliber.

Med sine i alt 14 studiealbum, utallige platinplader og over 65 millioner solgte singler har Bryan Adams opnået status som en af rock – og populærmusikkens helt tunge navne. Hans indflydelse spænder over fire årtier, og den canadiske rockstjerne har gennem karrieren samarbejdet med store ikoner som Barbra Streisand, Bonnie Raitt, Rod Stewart, Sting og Tina Turner, samt nogle af nutidens største popstjerner som Ed Sheeran og Taylor Swift.

Det nyeste albumudspil Shine a Light udkom i foråret og byder blandt andet på et spirende hit i form af førstesinglen og titelnummeret ”Shine a Light”, der er skrevet i samarbejde med Ed Sheeran. Det 12 numre lange album byder ifølge Adams selv på en god blanding af rock, pop og R&B, og han synger duet med megastjernen Jennifer Lopez på nummeret ”That’s How Strong Our Love Is”.

Bevæbnet med det nye album og repertoiret fra hans over fire årtier lange karriere, er Bryan Adams klar til endnu en gang at indtage verdens store scener med hans karakteristiske feel-good rock’n’roll hits på hans Shine a Light World Tour.
I forbindelse med hele turnéen samarbejder Bryan Adams med DHL om at plante et træ for hver eneste solgte billet.