Chief 1

Alle kender Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice, og ikke mindst som talentspejder, hitmager, producer og sangskriver for et utal af kunstnere. Bl.a. L.I.G.A, Outlandish, Johnny Madsen, Smokie, Love Shop, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Gnags, Ace of Base, Anti Social Media, Anne Linnet og Nik & Jay.


Chief 1 har arbejdet som hitmand for et utal af danske som internationale musikere, og kan farve med alle farver på paletten af musikalske stilarter.


I efteråret 2015 fik Chief 1 en spirende lyst til at stå på egne ben og få et kunstnerisk frirum, efter 28 år i tro tjeneste som hitmager. Første single ”Man skal Dø lidt (før man finder vej)”, udkom i marts 2016. Succesen og lanceringen som solist blev senere fulgt op af den iørefaldende og livsglade single ”Sommernætter”. I sommeren 2019 udgav Chief1 sangen “Alt Er Godt”, der blev kåret som årets sommerhit af P4s lyttere.


Chief 1 er lige nu aktuel i Toppen Af Poppen, og koncerten vil derfor indeholde sange fra fortiden, fortolkninger fra Toppen Af Poppen og endnu ikke udgivet materiale.