Chippendales

Chippendales smider kludende i Falkoner

Chippendales smed kludene i en fyldt Valby Hallen foran tusindvis af begejstrede kvinder sidste år. I år gentager de succesen og bringer deres frække mandestrip til Falconer Salen 18. september under titlen ”Let’s Misbehave”.

Temperaturen nåede bristepunktet, da Chippendales’ henrykkede i Valby Hallen, og nu lægges der i ovnen til en brandvarm aften i Falconer Salen, når de spændstige fyre byder på iturevne t-shirts, masser af bar hud og ikke mindst uartige moves til næste efterår.

I mere end 30 år har Chippendales sunget og strippet sig ind i kvindehjerter verden over med deres storslåede Broadway-agtige show, veltrimmede kroppe, maskulinitet, drengerøvscharme og glimt i øjet.

Hvert år køber mere end 2 millioner kvinder billetter til Chippendales - og hvor end de letpåklædte amerikanere har flashet den legendariske butterfly, har kvinderne skreget og hvinet i takt med, at de sexede mænd stykke for stykke afslører mere og mere af deres olieglinsende kroppe til sensuelle rytmer.

Chippendales har tidligere imponeret med deres frække shows i Danmark, hvor de har optrådt for fyldte sale - og der er rift om billetterne. Ladies! Det gælder derfor om at være hurtige, hvis I skal opleve en vaskeægte girls night out med veltrænede fyre, dans, sang og bar hud. Chippendales indtager København!