Cigarettes After Sex

Det romantiske pop-noir band vender tilbage til København

Cigarettes After Sex spillede for et totalt udsolgt Lille Vega i 2017. Nu vender det populære tilbage til Danmark med en koncert i Den Grå Hal fredag 22. november.

Det populære ambiente popkollektiv, Cigarettes After Sex, med sangskriveren Greg Gonzalez i front, blev stiftet i Brooklyn, New York, i 2008. Deres første EP, I, som var inspireret af Trinity Session, Cocteau Twins, Red House Painters, Mazzy Star og 60’ernes tidlige lyd, udgav gruppen i 2012.

I 2017 fulgte det anmelderroste selvbetitlede debutalbum Cigarettes After Sex, der blandt andet gav anledning til koncerter i Vega og på Northside Festival i 2018.

Ved sidstnævnte kvitterede GAFFA med fire stjerner, og skrev blandt andet:
”Det bliver en time i drømmeland, hvor vi bliver taget helt ned i energiniveau, og jeg tvivler på, at nogle har kunne forlade koncerten i dårligt humør. For selvom sangene rummer en melankolsk lyd, så er det en opløftende følelse og et smil, man står tilbage med. Det skaber varme i hjertet at høre noget musik, hvor man virkelig kan mærke de følelser, der er på spil i teksten, og dét på en helt unik måde.” 

Nu er bandet klar til endnu en gang at bringe deres melankolske, atmosfæriske og romantiske popmusik til Danmark. Denne gang kan danske fans af Cigarettes After Sex glæde sig til deres dragende ambiente pop i de rå og mørke rammer i Den Grå Hal.