Daniel Caesar

R’n’b-stjerneskuddet Daniel Caesar kommer tilbage til Danmark

Den unge canadiske sanger Daniel Caesar er et af de mest hypede navne på den moderne r’n’b-scene, hvilket han beviste ved sin totalt udsolgte koncert i Koncerthusets Studie 2 sidste år. Til efteråret vender han tilbage på dansk jord, og giver koncert i Store Vega.

Daniel Caesar har i den grad gjort sig bemærket i det internationale musiklandskab de seneste år. Den unge sanger og sangskriver fra Toronto gav lyd fra sig allerede i 2014 med EP’en Praise Break, der landede på Rolling Stones’ liste over bedste r’n’b album samme år.

Efterfølgeren Pilgrim’s Paradise fra 2015 og det anmelderroste debutalbum Freudian i 2017, der inkluderede features med prominente navne som Kali Uchis, Syd (fra The Internet) og H.E.R, fik for alvor sparket gang i hans internationale karriere.

Caesar er undervejs blevet en meget populær herre, og er et skoleeksempel på den moderne r’n’b-scene, der gennemsyres af legesyge på tværs af genrer som soul, gospel og klassisk r’n’b. Han har med sin evne til at ramme folk lige i følelserne, med hans sprøde stemme, sangskrivning og uforlignelig tilstedeværelse i musikken, formået at spille for udsolgte sale verden over.

Sidst han besøgte Danmark var ingen undtagelse, hvor Caesar optrådte for et komplet udsolgt Studie 2 i DR Koncerthuset i 2018, til stor begejstring for både publikum og anmeldere. Soundvenue kvitterede med ikke mindre end fem stjerner, og skrev blandt andet:

”Koncerten var i den grad et himmelsk match mellem et ivrigt og gavmildt publikum og en lige så gavmild performer, der virkelig formåede at skabe en opløftende fællesskabsfølelse og samtidig demonstrere sin kæmpe musikalske overlegenhed. Forhåbentlig er det ikke sidste gang, at Daniel Caesar sætter fod på dansk jord…” – Soundvenue

Til efteråret kan fans glæde sig til netop endnu en koncert på dansk jord, når Caesar indtager Store Vega med sit nye album Case Study 01 i tourkufferten torsdag 31. oktober.