De Danske Hyrder

De Danske Hyrder fører flokken til eufori og ekstase

De Danske Hyrder indkalder indkalder hele Danmark til sveddryppende og energisk fest i Store VEGA den 22. januar 2022.

Den danske gruppe er kendt for deres melodiske, opløftende sange om de episke fester, fællesskabet, ungdommen og de nære venskaber. Der er altid gode vibes i luften, når rap-hyrderne folder drengerøvslivets op- og nedture ud.

Gruppen har tidligere udgivet adskillige hitsingler heriblandt de populære, festlige og opløftende ”Billige Bajer”, ”15 år”, ”Med Mine Drenge” og ”Jeg Er Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du”, der har mere end hele 40 millioner streams på Spotify alene.

De Danske Hyrder stammer fra Albertslund og har eksisteret siden 2013, hvor de udsendte debutalbummet Jeg’ Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du. Siden da har musikkarrieren taget fart, og gruppen har spillet på musikscener rundt i hele landet. Alt fra de fleste af landets gymnasier til de helt store scener på Smukfest, Tinderbox, Nibe- og Jelling Festival.

Bandet har et utal af gange banket en massiv fest op i både Lille- og Store VEGA. Den 22. januar bliver ingen undtagelse, når tempo-specialisterne får salen til at gynge.