Den Gale Pose

Den Gale Pose er tilbage!

Efter 8 års stilhed vender Danmarks ukronede stodder-konger tilbage! Den Gale Pose aka Jesper ’Jokeren’ Dahl og Nick ’Coldhands’ Kvaran i selskab med Szhirley og DJ Static har besluttet, at de i 2019 genfornes og tager på landevejen sammen igen.

Booking & Presse

Genforeningen har været på tale længe og på grund af Rasmus Bergs pludselige og alt for tidlige død sidste år, har Den Gale Pose haft mange overvejelser om deres turné - men har valgt at gennemføre i hans ånd og ære.

Den Gale Pose var banebrydende da de i 1990’erne var med til at definere en ny lyd i dansk rap. De startede karrieren i slutningen af 1980’erne og gruppen bestod af Jesper Dahl (Jokeren), Rasmus Berg (B), Nicholas Kvaran (Coldhands) og Blæs Bukki, som senere forlod gruppen, og blev medlem af malk De Koijn

I start til midt 90’erne var gruppen i Los Angeles under navnet Madness 4 Real, hvor de arbejdede som freelanceproducenter og arbejdede blandt andre sammen med legender som som Eazy-E og Ice Cube.

Gruppen vendte hjem til Danmark igen, i 1996, hvor de udgav deres første album Mod Rov, der blandt andet bød på hittet "Flere Ho's". I 1998 udgav de albummet Sådan Er Reglerne, og indeholdte hittet "Spændt Op Til Lir". Den Gale Pose udgav tre år efter, i 2001, deres tredje album Definitionen af en stodder og året efter valgte gruppen at indstille arbejdet helt. Det førte til at Jokeren gik solo året efter.

Den Gale Pose offentliggjorde 3. marts 2011 i tv-programmet Go' Morgen Danmark, at de havde gendannet gruppen, og gav senere koncert i K.B. Hallen. Siden da har der været stille omkring den legendariske danske rap-gruppe, som nu er klar til en tur i tidsmaskinen og atter spænde hele Danmark op til lir!

Booking & Presse

Booking

Stefan Petersen

stefan@allthingslive.com