Dennis Lloyd

Det fremadstormende israelske multitalent Dennis Lloyd kommer til København! Manden bag det storhittende track ”Nevermind” kommer til København og indtager Studie 2 i DR Koncerthuset 26. november.

Den israelske sanger, sangskriver, producer og multiinstrumentalist Dennis Lloyd har på kort tid taget verden med storm med hitsinglen ”Nevermind”, der er blevet et globalt fænomen med over en milliard streams, platin hæder i otte lande og topplaceringer på den danske Spotify og på den alternative radio chart i USA.

Dennis Lloyd, hvis borgerlige navn lyder Nir Tibor, transcenderer kultur og genre i sin musik på en catchy måde, der har fået hele verden til at lytte med. Alsidigheden i Lloyds musik er dragende, og han formår på minimalistisk vis at krydse genre og forene disse med følelsesmæssig kompleksitet. Han producerer selv al sin musik og laver endda remixes af sine egen sange.

Dennis Lloyd er oprindeligt fra Tel Aviv, men lagde sit israelske hjemland bag sig i en alder 21 år, hvor han rykkede til Bangkok for at fokusere på sin musik – her blev hittet ”Nevermind” til. En sang om kærligheden til en nu ekskæreste i starten af deres forhold.

“Trading versus in both Spanish and English, "Never Go Back" highlights Lloyd's stripped-down vocals, aided by his guitar and a soulful trumpet solo. Lloyd creatively blends the elements of pop, R&B, rock and reggae, breaking global boundaries in addition to crossing them”. - Forbes

I starten af 2019 fulgte han op med singlen ”Never Go Back”, som ligeledes handler om ekskæresten, men efter forholdet endte. Singlen er også at finde på Dennis Lloyds debut-ep, Exident, der udkom i april. Exident har mere end 150 millioner streams og blev fulgt op med to udsolgte tours i Nordamerika og Australien.

I efteråret drager Dennis Lloyd for anden gang på tour i Europa, hvor han blandt andet bringer sine uimodståelige melodier til Studie 2 i DR Koncerthuset.