dodie

23 apr 2022 20:00 koncert, musik, koncert

Fortab dig i dodies svævende popmelodier og sødmefulde vokal, når den unge stjerne vender tilbage til VEGA med sit nye album Build A Problem 23. april.

dodie har siden hun var 16 år postet og delt sit liv på YouTube, her iblandt hende populære piano og ukulele covers. Det var dog hendes egne sange, der virkelig fangede følgernes opmærksomhed, og hendes kanal ’doddleoddle’ har på nuværende tidspunkt flere end 1,9 millioner følgere.

Kimen for hendes musikalske karriere blev lagt tilbage i 2011 med førstesinglen ”Rain”, som hun i 2016 fulgte op med sin første ep - og siden da er det gået stærkt for den unge britiske sangerinde og sangskriver, der siden har spillet udsolgte koncerter i hjemlandet og resten af verden.

“dodie is really taking off” - Time Out

“surprising and deliberately subversive… enchanting” - The Telegraph

lyrics that display a knack for detail and doubt way beyond her years” - Sunday Times

Anno 2021 er dodie aktuel med sit længeventede debutalbum Build A Problem, som hun har brugt de sidste to år på at forme. Med det drømmende og intime album, som Gaffa belønnede med 5 stjerner, viser dodie sit høje musikalske ambitionsniveau med nærværende tekster og fængslende lydbilleder.  

”Dodie laver legende og kreativ primært akustisk indiepop med hjemme-hos-stemning, arrangeret med håndspillede instrumenter, fine minimalistiske melodier, sødmefyldt vokal og håndpercussion. Det er simpelthen bundmusikalsk og indimellem decideret rørende” - Gaffa

Sidst dodie besøgte København, spillede hun koncert i Lille Vega. Koncerten solgte, som resten af hendes tour, ud på ingen tid. Til næste år vender hun tilbage - denne gang i Store Vega, hvor de danske fans kan glæde sig til lange bløde indiepop-krammere fra dodie med sange fra hendes nye album.

Seneste nyt

Flere nyheder
07 jul 2021

dodie besøger Store Vega

Den unge stjerne indtager det københavnske spillested i foråret næste år