Earthgang

Oplev Atlanta-rapperne til efteråret

Earthgang er i øjeblikket på deres "What on Earth Tour" i hjemlandet. Til efteråret bringer de touren til Europa og indtager Lille VEGA i Købehavn fredag 13. september og Train i Aarhus lørdag 14. september. .

Earthgang, der består af Johnny Venus og WowGr8, har med rødder i south coast-hiphoppen skabt et univers som både med soul, funk, humor og politisk kant vil gøre en forskel, og de bliver af mange sammenlignet med navnkundige Outkast.

Earthgang udgav i april deres tredje studiealbum Mirrorland, som er deres første udgivelse på J. Coles label Dreamville, som de blev signet hos i 2017. Gruppen har tidligere samarbejdet med deres label boss på andet tracket ”Can’t Call It”, hvor også rappere J.I.D, som Earthgang tidligere har gæstet København med, medvirker.

Om Mirrorland fortæller Earthgang: “We are taking you to a whole-new dimension of reality where gravity and time do not exist[…] Where colors change and all preconceived notions of rules, physics, and reality merge into one and explode to become something entirely different.”

EarthGang blev dannet tilbage i 2008 og udgav deres første ep The Better Party i 2010 og har siden udgivet en række singler, ep’er og albums, her iblandt det anmelderroste Strays With Rabies, som alle er blevet vel modtaget for deres kreative tilgang.

Sidst Earthgang var en tur forbi København spillede de en udsolgt koncert i et tætpakket Beta. Til September er de klar til at lægge Lille VEGA og Train ned.