Emil Stabil

Med over 50 millioner streams og 8 guld- og platinplader, er Emil Stabil en af Skandinaviens mest succesfulde rappere. Med ekstremt iørefaldende hooks, grænsesøgende tekster og unikke flows tvinger den danske rapper sit publikum til at tage stilling til ham; enten hader du ham eller også du elsker ham.

For det meste er det det sidste, der gør sig gældende, da Emil Stabil er en af ​​de mest streamede rappere i Danmark. Emil Stabil har skrevet historie ved at være den første rapper i landet, der gik nummer #1 på Spotify med en international feature, og blev hængende i toppen i flere måneder med platin hittet ”En Sang” feat. Gucci Mane. 

På scenen er Emil Stabil flyvende; flere gange er hans shows blevet lukket pga. for mange publikummer, og på Roskilde Festival fyldte han Arena til briste punktet, med en legendarisk og ukontrolleret fest der splittede anmelderne og skabte overskrifter i samtlige større danske medier. 

Hits som "Er Det En Fugl" og "Swimmingpool" banede vejen for Emil Stabils store gennembrud i 2015. Den selvbetitlede debut EP Emil Stabil lå i toppen af album hitlisten i mere end tre måneder og har over 25 millioner afspilninger.

Platinsinglen "Allerede Is" var et af 2015s største hits og satte en tyk streg under, at hvad startede som sjov tidsfordriv i en kælder i Århus med partneren Lil Producer, var nu blevet et unikt fænomen på den danske musikscene. I 2017 blev singlen "Over Alt" valgt som Ugens Uundgåelige på P3, og Emil Stabil var endnu en gang tilbage på toppen af ​​hitlisterne.

Emil Stabil har spillet flere store nordiske festivaler som den legendariske koncert på Roskilde Festival i 2017, Island Airwaves, Smukfest, Slottsfjell, Øyafestivalen, Grøn Koncert og mange flere. Emil Stabil har vundet priser for bedste nye navn og årets hit, tre DMA-nomineringer og seriøs airplay og touring over hele Skandinavien.

Booking & Presse

Booking

John Madsen

john@allthingslive.com