Freya Ridings

Freya Ridings, som står bag sange som ”Lost Without You” og ”Castles”, drager på Europa tour til næste år – Det bringer hende blandt til København, hvor hun indtager VEGA med sit debutalbum 10. februar.

“The most exciting rising talent in UK music… she’s a superstar in waiting.” – The Sun

Freya Ridings er et af de største britiske talenter i øjeblikket. Hun gjorde et kæmpe indtryk på sit britiske hjemland med sin platin-sælgende single ”Lost Without You”, der har floreret i top10 på den hitlisten og har ramt over 150 millioner streams. I sommer udkom Freya Ridings selvbetitlede debutalbum, der gik direkte ind som nummer 3, og nu er hun klar sin største tour til dato med 13 datoer i ni lande.

“This singer brings classical precision and raw emotion to celestial pop.” – GQ

Den britiske sangerinde og sangskriver har skrevet hele sit debutalbum selv, og med singlen ”Lost Without You” blev Freya Ridings den første kvindelige artist med et selvskrevet top10 hit siden Kate Bushes ”Running Up That Hill” vendte tilbage til hitlisterne i 2012.

“Whether expressing herself in a whisper or a powerhouse roar, her vocals are wonderfully captivating, with a deep, emotional resonance”. – Hot Press

Med sine dragende sange og en ekstraordinær vibrato-rig vokal bliver Freya Ridings spået til at blive en af de største stemmer i sin generation, og prominente navne som Taylor Swift og Florence Welch har allerede ladet sig tryllebinde af det unge talent og har meldt sig under fanen som fans.

“An extraordinary talent.” – Sunday Times Culture

Freya Ridings har denne sommer besøgt festivaler som Glastonbury, BBC Sommer Special, Latitude, Isle of Wight og Electric Picnic. I det nye års første måneder er hun så klar til at bjergtage Europa med sin store stemme og fortryllende sange.