Gavin DeGraw

Den amerikanske sanger og sangskriver besøger København næste år og indtager VEGA 9. august.

Gavin DeGraw står bag memorable hits som blandt andre “Chariot”, “I Don’t Want To Be”, ”Best I Ever Had”, In Love With A Girl”, “We Belong Together” og “Follow Through”.

Han udgav sit debutalbum Chariot tilbage i 2003, og der er ikke mange kunstnere, der har formået at hitte så stort, som DeGraw i den grad gjorde med debuten. Både album og singlerne solgte platin, og Chariot blev starten på en bemærkelsesværdig karriere med en stribe hitlisteplaceringer, gentagende platin-hæder, Grammy-nomineringer og flere verdensturneer.

”Ørehængere er kendetegnet ved at være memorable størrelser, vi sent glemmer. Sange, der sætter sig i hukommelsen, og tekster, der indprenter sig i vores hjerne”. – Gaffa (Gavin DeGraw, Musikhuset Aarhus 2017)

Gavin DeGraw har udgivet seks studiealbum, hvoraf det seneste Something Worth Saving udkom i 2016, der blandt andet bragte ham til Danmark året efter.

DeGraws popularitet herhjemme er ikke til at tage fejl af og er flere gange blevet understreget af udsolgte koncerter. Seneste besøgte han VEGA og Musikhuset i Aarhus på sin An Acoustic Evening with Gavin DeGraw tour. I Aarhus kvitterede Gaffa med 5 stjerner.

Til sommer vender den populære sanger og sangskriver tilbage til VEGA og byder på en fantastisk aften med alle sine uforglemmelige hits.