Girl in Red

Hypet norsk sangerinde kommer til København

Oplev den norske sangerinde Girl in Red på hendes World in Red Tour 12. november, når hun indhyller Lille Vega i sin stemningsfyldte sovekammer indiepop.

Bag projektet Girl in Red står den blot 20-årige Marie Ulven. Hun startede karrieren på sit teenageværelse, hvor hun lærte sig selv at spille guitar og klaver, og dernæst at producere sin egen musik. På under et år voksede projektet med hastige skridt på hendes sociale medier, hvor livet som ung millenial, og især temaer som mentalt helbred og homoseksualitet, blev sangenes omdrejningspunkt.

Ulven er nu solidt plantet på prominente musikmedier som DIY Mag, The Line of Best Fit og The Faders radar – og danske Bands of Tomorrow er ligeledes vilde med det det norske stjerneskud og skrev følgende om hendes optræden ved dette års by:Larm Festival i Oslo:

”Jeg har sjældent set en blive løftet af så mange hænder fra et så begejstret publikum. Måske er det lige præcis dét, der er drivkraften for girl in red. Hun er båret af en hel generation, som trænger til at blive hørt og forstået. Og med Marie Ulven i fronten, kan vi jo ikke gøre andet end at slå lytte-lapperne ud og komme i gang. girl in red har vist os, at hun er kommet for at blive…” – Bands of Tomorrow

Til efteråret får fans af pigen i rødt endelig mulighed for at opleve hende herhjemme, når hun indtager Lille Vega i november.