girl in red

girl in red lapper knuste hjerter i Store Vega næste år

Glæd dig til indie-bangers og euforisk kærlighedsfest, når den norske anmelder-darling girl in red indtager Store Vega 22. maj 2022 med et helt nyt album på hendes kommende make it go quiet tour.

Det har været sparsomt med gode nyheder det sidste års tid, men Roskilde Festival-aktuelle girl in red er klar til at redde din dag og blødende hjerte. Hun er nemlig ved at lægge sidste hånd på sit kommende album if i could make it go quiet, der udkommer i april 2021, efterfulgt af en omfattende europaturné næste år, som hun også besøger Danmark med.

Bag projektet girl in red står den blot 22-årige Marie Ulven. Hun startede karrieren på sit teenageværelse, hvor hun lærte sig selv at spille guitar og klaver, og dernæst at producere sin egen musik. På under et år voksede projektet med hastige skridt på hendes sociale medier, hvor livet som ung millenial, og især temaer som mentalt helbred og homoseksualitet, blev sangenes omdrejningspunkt.

Ulven er i dag blevet en darling hos prominente musikmedier som Rolling Stone, DIY Mag og The Fader, og hendes seneste singleudspil ”Serotonin” er lavet i samarbejde med Billie Eilish’ producer og bror FINNEAS. Herhjemme er hun også på kort tid blevet et vellidt navn blandt ungdommelige sjæle, og singler som ”rue” og ”dead girl in the pool” har været i heftig rotation på både DR P3 og P6 BEAT.

Også på verdens livescener har det unge stjerneskud vundet publikums hjerter, og i 2019 gav hun en komplet udsolgt koncert i Lille Vega, hvor der var stor begejstring hos både publikum og anmeldere. Gaffa kvitterede med fem stjerner og skrev blandt andet: 

Energiniveauet gennem den timelange koncert er konstant. Selv på de akustiske ballader som ”i need to be alone” og ”watch you sleep” er det næsten muligt at skære sig et stykke af publikums kærlighed, så det kan gemmes til en gråvejrsdag…….. Og så er hun fuld af karisma. Nok til at fylde en scene tyve gange større end Lille Vegas”

Til foråret næste år tager girl in red netop denne opgave på sig, når hun indtager scenen i Store Vega med sætlisten pakket med både velkendte og helt nye karismatiske indie-bangers.