Green Day

Green Day indtager Forum i København! De amerikanske rockikoner, der gjorde punken kommerciel, besøger Danmark til næste år, hvor de indtager Forum i København 7. juni 2022 med deres seneste album "Father Of All..." og alle de udødelige hits, der har inspireret spirende bands i generationer.

“The most influential band of their generation” – Entertainment Weekly

Green Day tog verden med storm, da de udgav deres banebrydende og flabede tredje studiealbum Dookie i 1994. Et album der på ingen tid blev fast inventar på teenageværelserne med landeplager som ”Basket Case”, ”Welcome to Paradise” og ”When I Come Around”. Dookie har solgt mere end 10 millioner eksemplarer og lagde kimen for Green Days nutidige status som et af verdens mest indflydelsesrige og bedst sælgende rockbands nogensinde.

“Green Day have inspired more young bands to start than any act this side of KISS, and that doesn’t seem to be changing.” – Rolling Stone

Green Day blev dannet i Berkeley, Californien, tilbage i 1986 og har siden solgt mere end 70 millioner album på verdensplan. Med den karismatiske Billie Joe Armstrong i front har Green Day sat sit musikhistoriske fingeraftryk, som det band der genoplivede den mainstream interesse for punkrock, der blandt andet har resulteret i en lang række #1 hitsingler, udsolgte koncerter og 5 Grammyer.

I 2004 udgav Green Day rockoperaen American Idiot, som fangede hele verdens opmærksomhed, og solgte mere en 7 millioner eksemplarer i USA alene. Albummet indbragte også bandet en Grammy og en anmelderrost opsætning på Broadway.

Green Day besøgte for første gang Danmark tilbage i 1991, hvor de væltede Ungdomshuset og gav en efter sigende ret så vanvittig og mindeværdig koncert, som både band og publikum husker anno 2020. Siden da har den amerikanske rock-trio stået på Roskilde festivalens Orange Scene og spillet koncerter i Forum, på Skive Festival og senest Refshaleøen tilbage i 2013.

Tidligere på året udgav Green Day deres trettende studiealbum Father of All…, som de i 2022 tager på verdensturné med. Det bringer dem til København, hvor de indtager Forum med det nye album og deres imponerende bagkatalog.

Seneste nyt

Flere nyheder
28 apr 2021

Ny dato til koncerten med Green Day

Green Day besøger nu Danmark og Forum Copenhagen 7. juni næste år