Hannah Gadsby

Komiker-kometen Hannah Gadsby kommer til Danmark

Den australske stjerne er atter klar til at dele sin banebrydende og tankevækkende comedy med verden, når hun næste år drager på sin Body of Work tour, der blandt andet gør stop både i Europahallen i Aalborg og DR Koncerthuset i København.

I 2018 ændrede alt sig for den australske komiker Hannah Gadsby, der nærmest over natten blev en comedy-sensation med sin enestående Netflix special Nanette, som indbragte hende en Emmy og Peabody pris.

Showet var ment som Gadsbys afskedssalut til comedy, men hendes komplekse livsbetragtninger samt eksperimentelle og utraditionelle tilgang til comedy som genre, vakte genklang og stor begejstring hos publikum såvel som kritikerne – mulighederne bankede på, og Hannah Gadsby besluttede sig for at være tro mod det, hun elsker. Stand up comedy.

Året efter var den nu prisvindende komiker klar med sit kritikerroste show ”Douglas”, som hun rejste verden rundt med, indtil hun, som resten af verden, måtte gå i Covid-19 dvale. Med dvalen kom tankerne. Tankerne blev omsat til et show. Et helt nyt liveshow – et nyt Body of Work.

Det store internationale gennembrud har været 10 år undervejs. Succesen i Hannah Gadsby australske hjemland har dog altid været til at få øje på, og ved siden af komikken har man også kunne opleve hende i tv-serien Please like me. Gadsby er uddannet kunsthistoriker, og er kendt for sine hylende morsomme bits, hvor hun giver sit take på nogle af historiens største malerier.

Hannah Gadsbys nye show Body of Work har premiere i Australien denne sommer, og herefter peger hun fødderne i retningen af resten af verden i starten af 2022, herunder Danmark, hvor publikum får fornøjelsen af at opleve stjernekomikeren i to danske byer under hendes første besøg nogensinde.

Seneste nyt

Flere nyheder
06 aug 2021

Komiker-kometen Hannah Gadsby giver ekstra show i København

Den prisvindende komiker giver nu to show i Koncertsalen i februar.

01 jun 2021

Komiker-kometen Hannah Gadsby kommer til Danmark

Den prisvindende komiker besøger to danske byer næste år.