Harlem Globetrotters

Legendariske Harlem Globetrotters er populære i Danmark, og nu vender det verdensberømte hold tilbage og besøger både Ballerup Super Arena og Ceres Arena i Aarhus. Her kan publikum opleve en række af klodens bedste basketballspillere levere et spektakulært show.

De berømte Harlem Globetrotters dribler i 2022 ud på endnu en verdensturné med deres stjernespækkede spiller line-up og byder på et fantastisk show for både store og små, der har alt hvad et basketballhjerte begærer - alt fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig faninteraktion med masser af humor og glæde.

Da Harlem Globetrotters sidste år besøgte Danmark demonstrerede de deres vilde bold-kundskaberne i netop Ballerup Super Arena og Ceres Arena. Til næste år vender de tilbage, og der kan stilles garant for en uforglemmelig aften, med underholdning fra start til slut, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de talentfulde spillere er i stand til at udrette på banen.

Harlem Globetrotters har i 90 år leveret et one-of-a-kind underholdningsshow, hvor de kombinerer sporten med teater og komedie. Igennem tiden har de bevaret deres klassiske stil og evnen til at tryllebinde publikum under deres shows. Harlem Globetrotters imponerer i hele verden med deres unikke talenter på deres tour, og de har ofte nedbrudt kulturelle barrierer, underholdt basketball entusiaster samt introduceret fans for deres første live basketball-oplevelse.