Heino Hansen

Heino Hansen debuterede som standupkomiker i 2008, og allerede halvandet år senere blev han nomineret til Talentprisen ved årets Zulu Comedy Galla. I år er han igen aktiv med et nyt show.

Du kender måske Heino fra hans tid som radiovært på The Voice, hvor hans program var nomineret til både Årets Landsdækkende Morgenshow og Årets Landsdækkende Eftermiddagsshow, eller måske du bedre husker ham fra hans stærke og mindeværdige optræden ved showet Comedy Aid 2017 i Royal Arena. Da han i 2018 fejrede sit 10-års jubilæum som komiker var det med et udsolgt show på Bremen Teater i København, og hvis du var en af de heldige, der havde nået at få billetter til Heino Hansen, vil du uden tvivl kende til den minutiøse timing og de stærke leveringer, der er kendetegnende for Heino Hansens shows. Med et par Heino Hansen billetter på lommen er du klædt på til en god aften, og du kan igen komme til Heino Hansen shows i 2021. Her turnerer han nemlig rundt i landet med “Heino Hansen´s Første Comedy Show”, som du allerede nu kan booke billetter til. 

Hvem er Heino Hansen?

Siden Heino Hansens debut har han både medvirket i en lang række tv- og radioprogrammer samt fungeret i værtsroller på diverse shows, hvor han for alvor viser, at man til et Heino Hansen show får gode grin for pengene. Du kender ham blandt andet fra følgende:

  • Fra Stormester på TV2, hvor han i programmets tredje sæson gang på gang viser sin vittige kreativitet (2020).
  • I podcasten ”Nyt Fra Næveren”, hvor han sammen med komikerkollegaen Anders Nielsen, gennemgår nyheder fra Næstved og Omegn (2018).
  • På turné med “Comedy Zoo on Tour“ i både 2010, 2012 og 2014.
  • Frit Fald – Med Heino Hansen” (2011-2012), der var et ugentligt show på The Voice TV.
  • Tung Metal” (2010) – komedieserien, der blev vist på Tv2 Zulu, hvori Heino spillede Kim.
  • 100 ting der er galt med mænd” på DR3.
  • Sæson 2 af TV2 Zulus ”zHitparaden” (2009).
  • Som vært på Comedy Zoos juleshow flere år i træk.

Book Heino Hansen

Komikeren Heino Hansen kan levere skræddersyet indhold, og han kan bookes til alt fra julefrokoster, sommerfester og konfirmationer til fødselsdage og firmaarrangementer. For som Heino Hansen siger det selv; ”Det er jeres egen skyld, hvis festen er kedelig. Jeg findes jo.”

Booking & Presse

Kontakt

Kontakt os, hvis du vil have mere information eller booke Heino Hansen.