HUN SOLO

HUN SOLO er et prisvindende koncertkoncept, der præsenterer solokoncerter med kvindelige og non-binære artister.

Til en HUN SOLO-koncert vil man opleve solo-optrædener af etablerede og upcoming artister. Lineup skifter løbende og sammensættes specielt fra koncert til koncert. Der lægges vægt på diversitet ifht. genre, etnicitet, alder, instrumentering og grad af etablerethed.

Siden 2016 har mere end 80 fremtrædende artister optrådt med konceptet, heriblandt Annika Aakjær, Pernille Rosendahl, Kira Skov, Eivør, Fallulah, Jenny Wilson (SE), Madame Gandhi (USA), GRETA, Lydmor, Iris Gold, Moody, Drew Sycamore og mange flere.

HUN SOLO har turneret landet rundt flere gange og spillet udsolgte koncerthuse såsom Musikhuset i Århus og DR Koncerthuset Studie 2, samt spillet på Roskilde Festival, SmukFest og Spot Festival, og turneret på Færøerne og i Pakistan.

HUN SOLOs formål er at fejre og løfte den kvindelige og non-binære repræsentation i dansk musik for herigennem at bidrage til større diversitet og ligestilling.

HUN SOLO har modtaget flere priser, senest den prestigefyldte GAFFAs “Tak Rock Prisen” i 2020, der uddeles til “en aktør, som har gjort en ekstraordinær indsats for dansk musikliv”.

HUN SOLO er grundlagt og drives af Nana la Cour Jacobi, Anya Mathilde Poulsen og Kirstine Stubbe Teglbjærg.

Booking & Presse

Booking

Morten Hundahl

morten@allthingslive.com