Joe Satriani

Den verdenskendte guitarvirtuos Joe Satriani besøger Danmark i foråret 2022!

Joe Satriani tager til foråret 2022 på en europaturné som også kommer forbi København. Turneen hedder The Shapeshifting Tour, og på den vil han spille numre fra det nye album, der udkommer til april, samt nogle af de gamle klassikere såsom ’Surfing With The Alien’, ’Cherry Blossoms’, ’Always with Me, Always with You’ og ’Flying In A Blue Dream’.

I over to årtier har Satriani turneret verden tynd og spillet udsolgte shows både som headliner og som grundlægger af det navnkundige all-star G3 guitar ekstravaganza. Satrianis studiealbummer har solgt mere end 10. mio. eksemplarer. Med dem har han flere gange både fået platin og guld samt 15 GRAMMY-nomineringer.

Siden udgivelsen af What Happens Next i 2017 har han turneret med G3, og har for nyligt udgivet Squares der er en samling af tidligere uudgivet materiale fra hans band af samme navn, fra før han brød igennem. Han bebuder også, at ’Surfing With The Alien’ vil blive genudgivet med en bonusdisk, der er backing-trackene renset for soloerne – så kan den ferme hjemmeguitarist selv spille med.

Ud over Satriani selv, vil turnebandet i 2022 bestå af trommeslager Kenny Aronoff (John Fogerty), bassist Bryan Beller (Aristocrats) og keyboardist Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc).

 

Seneste nyt

Flere nyheder
17 mar 2021

Nye datoer for Joe Satriani koncerter

Den verdenskendte guitarvirtuos Joe Satriani besøger nu Danmark og resten af Norden i foråret 2022.