Det Passer! Johnson spiller koncerter i København og Aarhus næste år!

Booking & Presse

I 00’erne var Johnson en af dansk hiphops helt store stjerner. I dag spiller musikken stadig en stor rolle i den erfarne rappers liv - og fans kan nu glæde sig til næste år, hvor den jyske bawler ruller ind i Pumpehuset i København 2. september og på Atlas i Aarhus 5. september.

29. maj 2006 udgav Johnson sit debutalbum Det Passer. Med albummet tog han turen fra den aarhusianske undergrund til etableret rapper, der hittede med landsdækkende ørehængere som ”Nasty”, ”Kig forbi” og ”Det Passer”.

2. september 2020 spiller Johnson for første gang sit debutalbum fra ende til anden, når han indtager Pumpehuset. 5. september 2020 gør han det igen, når han vender tilbage til hjemstavnen Aarhus, hvor han rammer Atlas.

Marc Johnson startede karrieren i den lokale ungdomsklub i Aarhus, hvor han begyndte at rappe i selskab med Liam og Osama – bedre kendt som L.O.C og U$O. Sammen gik de under navnet B.A.N.G.E.R.S. L.O.C og U$O gæster også begge Det Passer på henholdsvis ”Fra mit Kvarter” og ”De Drømmer”.

Johnson dominerede de danske hitlister i 00’erne med tracks som ”Natsty”, ”Bawler Hele Dagen” og ”Teriyaki” – og med sin westcoast-inspirerede rap og fængende formuleringer, blev Johnson én af de første rappere i Danmark, som fik ægte stjernestatus.

Johnson medvirkede sidste år i fjerde sæson af Pelle Peters P3-podcast ”Den Nye Stil”, som kortlægger dansk hiphop-historie. Netop nu er Johnson trådt ned af scenen i et udsolgt DR Koncerthuset, hvor han har gæstet Den Nye Stil Live. Til næste år træder han op på scenen i København og Aarhus med alle sine tracks fra Det Passer.

Booking & Presse

Kontakt

Kontakt os, hvis du vil have mere information eller booke Johnson.