Lasse Rimmer

Lasse Rimmer har i mere end 20 år bevæget sig rundt i alle afkroge af den danske comedyscene. Karrieren begyndte i 1993, og gennem årene har han ubesværet og dedikeret bevæget sig inden for teater, film, som TV- og radiovært og som den populære vært for programmet ”Krejlerkongen”, der har kørt på TV2 Fri siden 2015.

Senest har man kunne opleve ham som Stormester i primetime-programmet på TV2 af samme navn, der siden dets start i 2018 er blevet et af danskernes foretrukne underholdningsprogrammer. Fjerde sæson af ”Stormester” løber over skærmen i foråret 2021, hvor Lasse igen udsætter nye deltagere for diverse udfordringer.  

Lasse Rimmer optræder på både dansk og engelsk, som konferencier, moderator og som underholdning til firmafesten, jubilæet eller til kick off-arrangementet. Han er improvisationens mester, og hans store styrke ligger i evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem, men også griner af dem – bedst set ved hans seneste onemanshow ”Færre end 3” og i nyhedsværtsrollen i sketchshowet ”Live fra Bremen”

Hvem er Lasse Rimmer?

Lasse Rimmer har medvirket i en lang række TV- og radioshows og har udfyldt rollen som vært i et hav af programmer. Du kender ham blandt andet fra følgende:

  • Fra TV2-programmet ”Stormester”, hvor han nu er aktuel i programmets fjerde sæson.
  • Fra podcasten ”Primus Optimus”, hvor Rimmer sammen med psykologen Sally Khallash taler om det irrationelle menneske (2020)
  • Som holdkaptajn på det populære primetimeprogram ”Klipfiskerne” på TV2.
  • Som vært på ”Comedy Aid” i 2012 samt som medvirkende komiker flere andre år på det tilbagevendende show.
  • Som vært på talkshowet ”Den Blinde Vinkel” (2011)
  • Som medvirkende og medforfatter i sketchshowet ”Live fra Bremen”, der kørte fra 2009 til 2013.
  • Som fast vært på ”Morgenhyrderne” på Radio 100Fm fra begyndelsen i 2003 til 2007.
  • Fra det populære og til tider absurde sketchprogram ”Casper og Mandrilaftalen” (1998).

Lasse Rimmer – vært på dit næste arrangement?

Det er tydeligt, at Lasse Rimmer har erfaring i branchen, når han ubesværet har krammet på sit publikum og endnu engang viser, at han kan sine ting til fingerspidserne. Med Lasse Rimmer som vært på dit arrangement, får du en aften med gode grin, reflekterende samtaler og en afslappet professionalisme. Kontakt os i dag for Lasse Rimmer Booking og få den sidste planlægning af dit arrangement på plads.

Booking & Presse

Kontakt

Kontakt os, hvis du vil have mere information eller booke Lasse Rimmer.