Madrugada

14 mar 2022 20:00 koncert, koncert
15 mar 2022 20:00 koncert, koncert
16 mar 2022 20:00 koncert, koncert

Madrugada triumferede med deres genforening i 2019 med udsolgte sale i det meste af Europa, herunder også i Danmark. Næste år er det norske verdensnavn klar til at genoptage succesen, når de drager på deres European Tour 2022, der gør stop i både København, Aarhus og Odense.

Madrugada er tidløs og mesterligt melankolsk rockmusik med nerve, der har rørt fans såvel som kritikere. De debuterede med Industrial Silence i 1999 og siden har udgivet fem album, hvoraf det sidste udkom i 2008 – et år efter bandets guitarist Robert Burås desværre gik bort.

Madrugada markerede 20-året for deres sagnomspundne debut - og nu klassiker, med en omfattende europaturné i 2019, der blandt andet bød på to bragende udsolgte koncerter i Amager Bio, og en – ifølge Gaffa – femstjernet koncert på Train.

Ive never felt this comfortable on stage. And Ive never gotten such a kick out of standing in front of an audience.- Sivert Høyem

Albummet var hjerteslaget i både Madrugadas genforening og den succesfulde turné, og allerede fra første akkord var det tydeligt, at den musikalske magi stadig var tilstede – og ikke længe efter turnéens afslutning besluttede de norske mørkerockere at fortsætte rejsen.

Genforenings-turnéen bragte således et uventet, men kærkomment og spændende nyt kapitel til Madrugadas historie, og den sidste tone er på ingen måder sunget endnu.

I 2022 er Madrugada derfor klar med ny turné, der byder på et glædeligt gensyn for de mange danske fans.

Seneste nyt

Flere nyheder
14 jun 2021

Glædeligt gensyn med Madrugada i 2022

Det norske verdensnavn besøger tre danske byer næste år.