Under mantraet ”Hvis vi kan grine sammen, kan vi leve sammen”, har Mazen de seneste år markeret sig som en unik og ærlig stemme i den danske debat, når han deler sine tanker med pen, på de sociale medier eller fra scenekanten: Mazen står bag to liveshows, der begge er kendetegnede ved på én gang at være samfundskritiske, humoristiske – og håbefulde. Mazen har netop modtaget en pris – og stor anerkendelse - for Årets Bedste Udgivelse fra Statens Kunstfond for hans seneste liveshow: ”Sådan Overtager Vi Danmark”, der var nytænkende, nærværende og rørende ærlig.

Med Sådan Overtager Vi Danmark finpudser Mazen Fru Jensens hygge-racisme over middagsbordet og i gadebilledet, men skåner heller ikke nydanskernes indbyrdes fordomme og forudindtagede holdninger om den rød-hvide andedamskultur. Han udfordrer status quo, analyserer janteloven - set med brune øjne, sætter spørgsmålstegn ved uddannelsessystemet og jonglerer med retorikken i samfunds- og integrationsdebatten.

Mazen kan bookes til privat-, firma- og skole/gymansiearrangementer. Ligeledes til foredrag, som konferencier og til at optræde med udpluk fra sine liveshows: ”Sådan Sender I Mig Hjem” og ”Sådan Overtager Vi Danmark”.

Booking & Presse

Kontakt

Kontakt os, hvis du vil have mere information eller booke Mazen.