MellemFingaMuzik

MellemFingaMuzik drager på tour

MellemFingaMuziks tour "The Double", hvor de spiller i Aarhus og København, er blevet til flere byer og startskuddet på turen lyder 16. oktober.

Booking & Presse

I foråret 2015 udgav MellemFingaMuzik deres debutplade Militant Mentalitet og drog umiddelbart efter ud på en livetour. Albummet, som i dag er gået platin og har over 30 mio. streams, er af mange blevet døbt en nymoderne klassiker, hvorfor det har taget tid at få gjort efterfølgeren klar. På mange måder har Militant Mentalitet ændret det danske rap/musik landskab, og skabt et helt nyt fundament og sti, for de fleste af de nye rappere der er skudt frem, siden 2015.

MellemFingaMuzik havde annonceret mini-touren The Double, hvor de skulle spille to shows i hhv. Aarhus og København, men da forberedelserne til efterfølgeren til Militant Mentalitet har trukket ud, har MellemFingaMuzik valgt at rykke touren til efteråret, så fans får den efterfølger de har ventet på, samtidig med at touren bliver udvidet til flere byer.

”Det er vigtigt for os at levere musik og shows, der lever op til den forventning, som mange af vores loyale fans har til os. Derfor er kun det bedste godt nok.” - MellemFingaMuzik

Det har været vigtigt at fans, som har ventet på at opleve MellemFingaMuzik live, får en ny oplevelse, end tidligere tours. Derfor er der sat nye byer på plakaten, ligesom der er et par store overraskelser i vente fra nu og til november måned, hvor den udvidede tour finder sted. Udover Aarhus og København er Skanderborg, Aalborg og Fredericia kommet på plakaten.

Booking & Presse

Booking

Stefan Petersen

stefan@allthingslive.com