Metronomy

Metronomy bringer deres festlige elektropoptoner til Vega

Den engelske gruppe Metronomy, anført af den garvede frontmand og producer Joseph Mount, har netop genudgivet debutalbummet "Nights Out" i forbindelse med dettes 10 års jubilæum. Men der er ligeledes et spritnyt album på trapperne, og til efteråret vender de tilbage til Danmark med deres skæve og dansable indie elektropop, og giver koncert i Vega

Fire år er der gået, siden den engelske gruppe Metronomy med Joseph Mount i front sidst gæstede Danmark. Men nu er der godt nyt til danske fans, der har måttet vente siden gruppens optræden ved den danske udgave af Sónar festival i 2015 – der er nemlig nyt album på vej, efterfulgt af en koncert i Vega til efteråret.

Da bandet indtog scenen i DR Koncerthuset ved netop Sónar festival i København, kvitterede Gaffa med fem stjerner, og skrev blandt andet:

***** ”Medlemmerne Gbenga Adelekan på bas, Oscar Cash på keyboard og Anna Prior på trommer indtager den farverige scene med udsøgt elegance. Kemien mellem dem er ikke til at tage fejl af, og den gode energi svæver gennem lokalet med lysets hastighed. Allerede fra første beat rammer gulvet, er hele publikummet vilde efter at danse natten væk til de iørefaldende poptoner.”
 

Det engelske band hittede for alvor med albummet The English Riviera fra 2011, hvor blandt andet singlerne ’The Look’ og ’The Bay’, der dengang hurtigt kom på alles hjerner, er at finde på tracklisten. Sidenhen er det blevet til to albums mere i form af Love Letters fra 2014 og Summer 08 fra 2016. Joseph Mount og co. har derudover netop genudgivet debutalbummet Nights Out i forbindelse med dets 10 års jubilæum, og senere på året kan fans altså ligeledes se frem til et spritnyt album fra bandet, inden de indtager scenen i Vega til efteråret.