Niarn

”Niarn måtte dø, for at Niels kunne leve”. 7 år er der gået siden Niels ”Niarn” Roos tog en skelsættende beslutning i sit liv, og Niarn lavede et definitivt mike drop på den danske rap-scene. Nu er Niels klar til at hive Niarn op af graven, og genopstandelsen kulminerer med en koncert i Store VEGA 21. januar 2022.

Niarn bragede for alvor ind på den danske hiphop-scene i 2004 med sit debutalbum Årgang 79’, der indbragte rapperen en guldplade. Debuten fulgte han op med den lige så store succes Antihelt to år senere.

Med succesen fulgte endnu et album; Rød Aaalborg, et travlt liv med utallige timer på landevejene, tid i backstagelokaler med køleskabe fyldt med fristelser, og den gentagende fest til den lyse morgen. Et liv i overhalingsbanen, der kom til en brat ende, da Niarn forsvandt ind i fristelserne og satte misbrug over menneske, som endte i livstruende følger og en tur på intensiv. Året efter, i 2014, meddelte Niels Roos i Aftenshowet på DR1, at han stoppede karrieren under navnet Niarn.

Anno 2021 har Niels Roos levet i ædruelighed siden sin indlæggelse. Han er blevet far og har brugt sin tid på at fortælle om Niarn i form af foredrag, bøger og dokumentar-film. Myten om Niarn lever, og fans henvender sig dagligt til Niels i ønsket om Niarns genopstandelse - og se ham live enten igen eller for første gang.   

Ventetiden er forbi. Niarn er i live! Det bliver fejret i det nye år, hvor antihelten fra Aalborg for en aften indtager scenen i Store VEGA. Fans kan derfor godt begynde at glæde sig til endelig at opleve den legendariske danske rapper i aktion igen.

Seneste nyt

Flere nyheder
01 apr 2021

Niarn genopstår

Den legendariske danske rapper rejser sig fra graven efter 7 år og giver koncert i VEGA næste år.