Ninja Sex Party

Amerikansk comedy-fænomen kommer til Danmark

Duoen Ninja Sex Party har med deres unikke blanding af 1980’er-influeret musik og comedy ramt plet hos millioner af YouTube-seere i hele verden. Til efteråret tager de på deres første Europaturné nogensinde, og deres NINJA SEX PARTY INTERNATIONAL TOUR sparker dørene ind på Vega 30. oktober. Duoen får selskab af comedy - og musikensemblerne PLANET BOOTY og TWERP, der er med som support på turnéen.

Mændene bag fænomenet Ninja Sex Party, Dan Avidan (vokal) og Brian Wecht (keyboard), har siden projektets start i 2009 udgivet ikke mindre end fire originale album og to coveralbum under navnet Ninja Sex Party. Forsanger Dan Avidan startede egentlig karrieren som medvært på gaming-kanalen GAME GRUMPS på YouTube, og Brian Wecht var professor i fysik, inden de begge satsede hele butikken og begyndte at arbejde fuld tid på Ninja Sex Party-projektet.

Deres evne til at kombinere klichéfyldt 80’er-musik med comedy, krydret med en evig hyldest til nørderne, outsiderne og de anderledes, har med tiden ført til utallige udsolgte koncerter i USA og Australien. De har udgivet mere end 30 musikvideoer, og har over en million subscribers på YouTube og blev udnævnt som en af Spotifys Top Ten Sex Artists i Australien.

Succesen tilskriver gruppen selv deres evne til at hylde det nørdede og akavede, der blandt andet understreges i nummeret og musikvideoen til ”Danny Don’t You Know”, hvor karakteren Danny Sexbang giver sit yngre jeg, spillet af Finn Wolfhard fra Stranger Things, en morsom og hjertefølt peptalk om sex.

Videoen har opnået over syv millioner afspilninger på YouTube på under et år, men også deres liveoptrædener har vundet hjerterne hos både deres loyale og dedikerede fanbase, og hos anmeldere verden over. Til efteråret kommer Ninja Sex Party til Europa for allerførste gang, og danske fans kan se frem til endelig at opleve duoens morsomme koncerter live i Vega.

“Hilarious" – Billboard

"Ninja Sex Party instruct all the nerds of the world to rock on... and it's the message we all need" – LOUDER

“The quintessential YouTube band, except it transcends the Internet”– The Washington Post