Ólafur Arnalds

NY DATO FØLGER!

Følsomme ambiente tangenter - Ólafur Arnalds besøger det Kgl. Teater! Den prisvindende islandske artist, producer og komponist Ólafur Arnalds indtager de europæiske landeveje i år med nyt materiale på sin re:act tour, som kommer til Det Kgl. Teater 4. oktober. Koncerten er den eneste i Skandinavien.

Ólafur Arnalds har tryllebundet publikum verden over med sin magiske melankoli. På sin re:act tour inviterer det islandske multitalent på en ny rejse, hvor han præsenterer noget af det mest personlige og rå materiale til dato – et kontrapunkt til de sprudlende energi på hans 2018-udgivelse re:member.

Arnalds er kendt for sine hjemsøgende og ofte emotionelt intense liveshows, hvor han skaber et intimt rum, hvor artist og publikum kan dele deres sårbarhed gennem musikken. Re:act touren bliver ingen undtagelse – en oplevelse for sanserne såvel som følelserne.

Med sig på touren har Ólafur Arnalds sin signatur strygekvartet, en live perkussionist og hans arsenal af pianoer, synths og de banebrydende, selvspilledende Stratus pianoer, der skaber uventede harmonier og overraskende melodiske sekvenser, som gør hvert liveshow unikt.

Ólafur Arnalds seneste tour med re:member, der blandt andet besøgte ikoniske venues som Royal Albert Hall og Sydney Opera House, blev mødt med ros og anerkendelse fra kritikerne, flere hundredetusinde fans og udsolgte sale verden over.

Sidst Ólafur Arnalds besøgte Danmark var i februar måned, hvor han imponerede i en udsolgt DR Koncertsal. Til efteråret vender han så tilbage og indtager de skrå brædder på Gamle Scene i Det Kgl. Teater, hvor han vil spille et af sine sidste shows, inden han søger tilbage i sin kreative kokon i søgen efter sit næste eventyr.