ORM

Det bornholmske black metal-orkester ORM er nu klar til at give slip på dets andet album, der har fået titlen Ir. ORM tog form i 2015, og i 2017 udgav bandet dets første selvbetitlede album på Indisciplinarian. Orm har udgangspunkt i mytiske fortællinger om menneske og natur, akkompagneret af en storslået, melodisk og samtidig rå og direkte black metal, der på sin egen vis smelter musik og narrativ sammen til et kropsligt og nærværende hele. 

Næste kapitel i ORMs fortælling er albummet Ir. Albummet består af de to kompositioner ‘Klippens Lyse Hal’ og ‘Bær Solen Ud’, og bandet har selv produceret og udarbejdet pladens visuelle side. 

Ir er kontrasterne større end før, det komplekse mere komplekst, det simple mere simpelt og melodierne gribende og uomgængelige. Formen er langmodig, dynamisk og eksplorativ, og den musikalske ambition og fremførelse vidner om et orkester, der kompromisløst lader sig lede af dets egen flamme - hvor end det måtte lede. 

Albummets fortælling har sit omdrejningspunkt i altings forgængelighed og er en personlig refleksion over, hvordan dette aspekt rummes i det menneskelige drama, religionen og naturen. 

Seneste nyt

Flere nyheder
17 maj 2021

ORM bekræftet til Copenhell 2022

Det danske blackmetal orkester giver koncert til Copenhell næste år.

Booking & Presse

Booking

John Madsen

john@allthingslive.com