Pattesutter

Danmarks mest kontroversielle musiker, der med et grænseoverskridende og humoristisk univers har vundet de danske teenage-hjerter med de guldcertificerede sange som ”Technopiik”, "Det Ka 'Du Ik" og "næ" for at nævne nogle få. 

På Roskilde Festival 2018 opnåede Pattesutter nye højder, da hans single ”Technopiik” spredte sig som en steppebrand på camping-områdets lydsystemer, hvilket tydeligt kunne ses på hitlisten, hvor den gik i top 20 på Spotify og blev udnævnt af pressen som årets Roskilde-hit. I 2019 var det sangen ”næ” med Ude Af Kontrol der dominerede camping området og top-5 på hitlisten. 

Pattesutter er en enmandshær - han producerer og skriver alt sin musik selv. Kun et par måneder efter Pattesutter startede med at rappe, begyndte pladeselskaberne at ringe, fordi han ikke lyder som nogen andre. Pattesutter har en unik stil, et heftigt udgivelsestempo og et underholdende univers på tværs af sociale medier. 

Med andre ord har Pattesutter skabt et solidt navn på den danske musikscene og har optrådt på diskoteker i hele Danmark, udsolgte koncerter i både København, Aarhus, Oslo og Bergen. Han har spillet på Roskilde Festival, Smukfest og Zulu Awards og har sin egen DR3 dokumentar

Pattesutter er en del af et af Danmarks førende rap-labels, Lil Label - bestående af Emil Stabil, Young Bong og Lil Producer. 

Booking & Presse

Booking

John Madsen

john@allthingslive.com