Rammstein

De rutinerede tyske metalhelte indtager Købehavn

Rammstein er aktuel med deres nye selvbetitlede album, som bliver akkompagneret af en kæmpe europæisk stadionturné, der kommer til Telia Parken i København 19. juni.

Knap 10 år har Rammstein-fans måtte vente på ny musik fra deres yndlings tysksprogede industrial-metalband siden udgivelsen af albummet Liebe Ist Für Alle Da - og da bandet annoncerede, at der var nyt på vej i 2019, spredte nyheden sig som en steppebrand.

I September teasede Rammstein nemlig på deres website med ordene: “Almost done! Orchestra and choir recordings in Minsk for album No.7”, og herefter spredte branden ud sig ud af kontrol med nyheden om, at det albummet følges op med en gigantisk europæisk stadionturné – Bandets første nogensinde.

Rammstein er notorisk kendt for deres dramatiske sceneudsmykninger, vilde pyroteknik og ekstremt velsmurte liveshows - og fans kan være sikre på, at der ikke er skruet ned for det ekstraordinære og ekstravagante, når de indtager Europas største stadions.

Sidst Rammstein besøgte Danmark i 2017, vandt den udsolgte koncert i Fængslet i Horsens ikke kun publikums, men også anmeldernes gunst:

**** ”Rammsteins blanding af industriel hærg og satirisk strækmarchmetal var uden rustpletter… Kort sagt wunderbar som altid” – Ekstra Bladet

**** ”Der findes kun få som Rammstein” – Gaffa

Fans kan altså glæde sig til at opleve det tyske industrial-godstog med et endnu større og vildere show end tidligere, og tilmed med nyt album i maskineriet, når det for fuld damp ruller ind i Telia Parken til sommer!