Rickie Lee Jones

Den legendariske sangerinden indtager Amager Bio

Rickie Lee Jones har netop udgivet albummet "Kicks" og det giver blandt anledning til endnu et besøg i København fra Jones, der senest spillede for et udsolgt Amager Bio i foråret 2018. Danske fans kan således se frem til at opleve Rickie Lee Jones og hendes store bagkatalog, krydret med fortolkninger af amerikanske sangklassikere, når hun vender tilbage til sommer.

Rickie Lee Jones' selvbetitlede debutalbum er helt tilbage fra 1979, men den amerikanske sangerinde/sangskriver turnerer stadig aktivt og indspiller jævnligt. Hun er et af de sjældne eksempler på en singer-songwriter, der har formået at bryde med udtrykkets begrænsninger, og bevæget sig på tværs af genrer helt fra starten.

Hendes seneste anmelderroste album The Other Side of Desire modtog fem stjerner fra Gaffa, der udråbte det til at have ”potentialet til at blive en klassiker i grænselandet mellem vokaljazz, -rock, -r&b og –folk”.

På hendes nye album Kicks fortsætter hun sin musikalske legesyge, da albummet vil bestå af en samling af Jones’ fortolkninger af to årtiers store amerikanske sangperler inden for både pop, rock og jazz fra 50’erne til 70’erne.