Soen

Excellente metal-udskejelser fra mesterlige Soen

Ledet af den tidligere trommeslager i Opeth, Martin Lopez, står metaltropperne i Soen klar til at belejre Lille VEGA den 17. november. 
 
Den 1. februar udgiver svenske Soen deres femte studiealbum, IMPERIAL. De otte skæringer er knivskarpt produceret af Iñaki Marconi og mastereret af Kane Churko, der har arbejdet med folk som Ozzy Osbourne og Bob Dylan. Den rene kraft og poesi i Soens musikalske univers er mere finpudset end nogensinde før. 
 
Temaerne på den nye udgivelse centrerer sig om frustration, refleksion og håb og med IMPERIAL har bandet skabt deres mest hårde, dynamiske og terapeutiske album til dato. Martin Lopez fortæller om sangskrivningen: 

“In my life I try to be as real as possible, but I think that the music, and nature, of SOEN are the only place that I really, really feel I can be myself.  When you’re home, doing music, writing lyrics, that is where you really get to express yourself without any judgement and with total freedom.” 
 
Singleforløberen, ”Monarch”, tager lytteren med på en episk rejse gennem knusende riff og majestætiske melodiske passager. Sangen handler om samfundets manglende medfølelse og forståelse, der smitter af på den yngre generation og skaber destruktive væsener. 
 
Soen formår at sammensmelte fængende melodistrofer med tyngde i et potent univers af skærende, distortede guitarer og fremdrevne trommer. Martin Lopez beskriver bandets musik som “melodisk, tungt, indviklet og anderledes.”  

Seneste nyt

Flere nyheder
20 jan 2021

Metal-udskejelser fra mesterlige Soen

Metaltropperne i svenske Soen er klar til at belejre København, Aarhus og Odense til november.