Take That

Verdens største boyband-succes fejrer 30 års jubilæum

2019 markerer Take Thats 30 års jubilæum, og i den forbindelse drager gruppen på turne med Greatest Hit albummet "Odyssey", som landede november, under armen – og det bringer dem blandt andet forbi den nye K.B. Hal i København 21. juni og 22. juni, hvor de spiller deres eneste skandinaviske koncerter. Det nye album er en hyldest gruppens fortid og nutid – og byder på deres største hits gennem tiderne og tre helt nye numre.

Take That har smeltet utallige hjerter med deres charme og udødelige pophits som ”Pray”, ”How Deep is Your Love”, ”Back For Good”, ”Babe”, ”Relight My Fire”, ”Patience” og ”Shine” - blot for at nævne få. Take That har siden start 90’erne fået kvinder og mænd til at danse, smile, græde og skabt ekstase på venues og stadioner verden over – drengene er nu blevet til mænd, og bandets succes består stadig.

I løbet af Take That’s karriere har bandet solgt mere end 30 millioner album og over 7 millioner koncertbilletter på verdensplan. Alene i hjemlandet har bandet haft ikke mindre end otte #1 album, hele femten #1 singler på hitlisterne igennem tiden og hjemtaget imponerende otte Brit Awards.

”Take That er og bliver et af de største boybands – med militær præcision af timing i deres shows”. - Gaffa

Det er tre år siden Take That senest gæstede Danmark i Jyske Bank Boxen i Herning. Her blev det endnu en gang slået fast, at trioen stadig leverer mindeværdige og spektakulære liveshows, og nu kan de danske fans se frem til to storslåede aftener i K.B. Hallen.

Bandets shows har aldrig skuffet og hver gang taget publikum med storm. Koncerterne i K.B. Hallen vil helt sikkert ikke være en undtagelse, når Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen denne gang gæster Danmark med et Greatest hits album i kufferten.