TopGunn

”Alle festivaler er aflyst. Derfor har jeg brug for at skeje ud i det nye år. Vi har lejet Forum, hvor jeg holder én koncert, der samler al energien fra den tabte sommer i ét gigantisk show, der bliver mit største og bedste til dato”

Den populære albumaktuelle danske rapper TopGunn tager kvantespring i karrieren og annoncerer sit største soloshow til dato med en koncert i Forum Black Box lørdag 23. januar.

Siden begyndelsen på TopGunns bemærkelsesværdige karriere, har den danske rapper lagt venues og festivaler ned. Denne sommer stod han overfor en kæmpe festival-sæson med over 10 koncerter på programmet, som det famøse år 2020 desværre satte en stopper for.

Derfor skruer TopGunn i sin vanlige frygtløse og flabede stil op for ambitionsniveauet i 2021, hvor det bliver det større og vildere end nogensinde, når han lander på scenen i Forum Black Box til januar med sit nye album SAS og alle de store hits i bagagen.

TopGunn, som bærer det borgerlige navn Oliver Gammelgård, er aktuel med sit fjerde album SAS. Med prominente gæsteoptrædener fra blandt andre Medina og Branco, overraskede han alle i sidste måned med sin fjerde albumudgivelse, der fløj direkte ind som nr. 1 på Hitlisten og væltede The Weeknd af tronen. Der ligger han nu for tredje uge i træk.

SAS viser TopGunn et øjebliksbillede i sit liv og deler ud af alt fra ulykkelige break-ups og kærestesorger til torsdagsdrinks på Københavns cocktailbarer og lange køreture på Danmarks landeveje. Musikken er i centrum, den charmerende gadedrengsattitude er vindende, og de kække linjer sidder traditionen tro lige i skabet.

TopGunn er en stor spiller i dansk musik - lige siden han startede med at producere og skrive musik i start 2010’erne. Fra producer og pladeselskabsejer af Cheff Records med Kidd, Eloq og Klumben til platin- og guldsælgende soloartist – TopGunn har længe fløjet højt over det danske musiklandskab, og til januar kulminerer det hele med et brag i Forum Black Box.