Uden Filter Live

Der er sket meget, siden Hav og Kamal for første gang sagde ’velkommen til Uden Filter’. Programmet er, efter 2 sæsoner, blevet hørt mere end 12 millioner minutter, set over 2 millioner gange og har oparbejdet 22.500 abonnementer på youtubekanalen.

Et udsolgt Bremen Teater skabte rammerne for deres første liveshow. Med skarp humor og deres vanlige panel af musikere, gjorde Uden Filter Bremen Teater til stedet, alle ville være den aften! Der er vanen tro ingen nykker, facader eller hemmeligheder, når Hav og Kamal inviterer deres gæster i studiet i Uden Filter. Det er lige på og hårdt - af kulturen til kulturen.

Nu opgraderer de to hovedpersoner og inviterer til en ærlig snak i Det Ny Teater 2. november 2020.

 ”Vi har haft et sindssygt år! Vi er blevet bedre, podcasten er blevet bedre og liveshowet er blevet bedre. Alt er bare blevet opgraderet. Det vil vi gerne vise, når vi inviterer folk ind i vores univers med artisterne. Endnu en gang lover vi, at du går fra Det Ny Teater med et fornyet indblik i artisterne, deres historier og deres liv. Vi efterlader alt på gulvet i Det Ny Teater.”

 Kom ind og oplev én af de hurtigst voksende Youtubeshows, UDEN FILTER, live fra Det Ny Teater 2. november klokken 20.00. Køb billetter nu og oplev snak, røverhistorier og liveperformance fra gæsterne i det varme sæde.