Victor Lander

I Comedymiljøet er åhusianeren Victor Lander blevet kaldt Danmarks yngste komiker med mest erfaring. Victor Lander debuterede som 13-årig, hvor han fik en opvarmningstjans for Anders Matthesen - efter han sneg sig ind backstage og bød sig til.  

Det er svært at finde en komiker med mere smittende humor og omfavnende charme end Victor Lander. Med lange lemmer, ustoppelig energi og et smil bredere end Jokeren, tager han sit publikum på rundtur i sit umiddelbart barnlige, men pludseligt dybdegående univers. Victor har en solid forståelse af comedyhåndværket og har vist sin kunnen i Operahuset til Zulu Comedy Galla, på børne-tv-kanalen Ramasjang og er ligeledes en af deltagerne i sæson 3 af Stormester, som bliver vist på TV 2 i foråret 2020. 

Allermest Victorsk' bliver det i hans onemanshows ”Victors forældre skal skilles” fra 2016 samt “Victor flygter hjemmefra” fra 2018. Når Victor laver stand-up er det en uforlignelig blanding af vanvittig leg og solidt comedyhåndværk. Med Victor Lander på scenen er den eneste garanti latter! Derudover kan alt ske.

Booking & Presse

Kontakt

Kontakt os, hvis du vil have mere information eller booke Victor Lander.