Vitalic

09 dec 2021 20:00 koncert, show, musik, koncert

Danseglade danskere kan glæde sig til efteråret, hvor den rutinerede franske producer og multiinstrumentalist Vitalic fejrer sin 20 år lange musikalske karriere, og lægger vejen forbi VEGA i København 9. december.

To årtier er der gået, siden Vitalic (med det borgerlige navn Pascal Arbez-Nicolas) besluttede at påtage sig opgaven at redefinere techno-genren. Med grundelementer som fransk følsomhed, melodi, energi og et mix af referencer til techno, house, rock, Italo-disco, klassisk og electro fra 70’erne, fik han skabt sin helt egen genkendelige stil.

En perlerække af hans tracks som “Poney”, “La Rock 01”, “My Friend Dario” og “You Prefer Cocaine”, der udkom i løbet af 00’erne, er blevet til klubklassikere og skubbede til grænserne for, hvordan moderne techno kunne lyde. De blev samtidig inspiration for en hel musikscene og klubgæster, der i årevis havde hungret efter ny musikalsk stimulans.

I 2021 og 2022 fejrer Vitalic karrieren med en række spektakulære liveshows, hvor hele hans diskografi er repræsenteret. Ifølge ham selv bliver showet helt unikt og hans vildeste nogensinde – hvor der både nikkes til fortiden og samtidig tilføjes elementer fra den allernyeste teknologi.

Danske fans kan pakke danseskoene og glæde sig til en vild koncertaften, når Vitalic tager jubilæumsfejringen en tur forbi Vega til december.

Seneste nyt

Flere nyheder
21 jun 2021

Vitalic indtager VEGA

Den fransk techno-pioner gæster det københavnske spillested med sit spektakulære jubilæums-show.