Emil Stabil

OM EMIL STABIL

✔️ DKs mest træfsikre independent rapper
✔️ Turnéer i hele Norden
✔️ Hitspækket bagkatalog

BOOKING KONTAKT

John Blicher Madsen
john@allthingslive.com
+45 20676604 

Med over 50 millioner streams og 8 guld- og platinplader, er Emil Stabil en af Skandinaviens mest succesfulde rappere. Med ekstremt iørefaldende hooks, grænsesøgende tekster og unikke flows tvinger den danske rapper sit publikum til at tage stilling til ham; enten hader du ham eller også du elsker ham.

For det meste er det det sidste, der gør sig gældende, da Emil Stabil er en af de mest streamede rappere i Danmark. Emil Stabil har skrevet historie ved at være den første rapper i landet, der gik nummer #1 på Spotify med en international feature, og blev hængende i toppen i flere måneder med platin hittet ”En Sang” feat. Gucci Mane. 

På scenen er Emil Stabil flyvende; flere gange er hans shows blevet lukket pga. for mange publikummer, og på Roskilde Festival fyldte han Arena til briste punktet, med en legendarisk og ukontrolleret fest der splittede anmelderne og skabte overskrifter i samtlige større danske medier. 

Med Emil Stabil som festens midtpunkt smelter publikum sammen til én stor enhed, hvis eneste formål er at have det sjovt. Vil du mærke dette, så oplev Emil Stabil både i Tivoli og i Vega i København i 2021. Eller book ham til dit næste arrangement hos All Things Live.

Book Emil Stabil

Udfyld formularen nedenfor eller ring på 69 15 70 24 så kan vi fortælle dig mere om dine muligheder for booking.

 

Mine detaljer
Event type
Ønsker du yderligere hjælp?