MORTEN

✔️ Danmarks største DJ
✔️ En del af Future Rave sammen med David Guetta
✔️ Spillet på natklubber verden over.

BOOKING KONTAKT

Morten Hundahl
morten@allthingslive.com 
+45 22530091

DJ og producer MORTEN har i mange år siddet solidt på tronen som Danmarks største DJ, og er ligeledes et brændende varmt navn på den internationale DJ-scene og en flittigt efterspurgt producer og remixer. Han har vundet adskillige priser, og har optrådt sammen med navne som Diplo, Avicii og David Guetta. 

Sidstnævnte er blevet en god ven og samarbejdspartner, og de to lydsmede udgav sangen 'Never Be Alone' sammen, der blev så godt modtaget, at MORTEN og Guetta er fortsat med at lave musikalske projekter sammen.

MORTENS dansk-franske alliance med superstjernen David Guetta er blevet så stærk, at han i 2019 flyttede fra Los Angeles til Miami, hvor Guetta også bor. Her arbejder de blandt andet på at skabe en helt ny elektronisk musikoplevelse under navnet Future Rave. Selvom MORTEN i dag bor i USA, flyver han gerne hjem til en optræden i det danske.

Har du lyst til at opleve MORTEN, så book ham hos All Things Live til din næste firmafest, din fødselsdag eller dit bryllup. Har du ikke selv et arrangement, der mangler musik, så kan du se ham optræde med sine magiske musikproduktioner til Øresundsfestivallen i august 2021. Lad MORTEN skabe en fest.

Book MORTEN

Udfyld formularen nedenfor eller ring på 69 15 70 24 så kan vi fortælle dig mere om dine muligheder for booking.

 

Mine detaljer
Event type
Ønsker du yderligere hjælp?