Simon Talbot

OM SIMON TALBOT

✔️ Kan bookes som komiker
✔️ Kan bookes til online shows
✔️ Kan bookes som konferencier
✔️ Optræder også på engelsk 
✔️ Firma -og privatarrangementer
✔️ Uddannelsesinstitutioner

Simon Talbot har altid elsket at stå på en scene og lave stand-up. Han underholder med historier, der tager udgangspunkt i hverdagen og hans liv: Fra computerspil og alt for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne og hans stordrikkende irske far. Simon giver publikum sin egen, krøllede version af livet og det kvitteres med grin, så det gør ondt i mavemusklerne, og stående bifald.

Simon er en af Danmarks helt store comedydarlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til folket, bl.a. med sine onemanshows: Damp (2011), Talle Alene i Verden (2014), Mr. Copenhagen (2016), Make Denmark Great Again (2018), som rekordmange danskere købte billet til, og senest har Simon været på tour med sit første engelsksprogede show “Danish Invasion” (2020). Simon Talbot er desuden kendt for sin deltagelse i en lang række TV-shows, bl.a. med sit eget sketchshow på TV2 ZULU, været med i Comedy Fight Club, og var vært på TV2’s store lørdagsshow Bingo Banko. Han har flere gange været nomineret som ”Årets Komiker” Ved ZULU Comedy Galla.

Simon Talbot er i 2021 aktuel med sit nye comedy show Optur.

Simon Talbot optræder også på engelsk og kan ligeledes engageres som konferencier.

Du kender Simon Talbot fra:

 • “The Surrogate Comedy Show” – Talbots interaktive og online stand-up show under nedlukningen af Danmark grundet Covid-19 (2020).
 • Simon Talbot havde med sit show Danish Invasion planlagt en international turne, der desværre blev aflyst på grund af Covid-19. Talbot gennemførte dog den danske turne med showet (2020).
 • Efter en turne i USA vendte Talbot hjem med et show om, hvordan man kunne ”Make Denmark Great Again” (2018).
 • Onemanshowet ” Copenhagen” (2016), der handler om, hvordan man som ærkejyde pludselig bliver en del af hovedstadens mediebranche, der går på café og taler om følelser.
 • Som vært på Zulu Awards i 2014, hvor han med sang og dans åbnede det årlige awardshow.
 • Fra ”Talle alene i Verden” – Talbots andet onemanshow, der gav ham nomineringen som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla i 2013.
 • Talbots første onemanshow ”Damp”, der for alvor satte hans jokes på danskernes læber (2011).
 • Talbot havde sin vært-debut på tv-programmet ”Bingo Banko”, hvor han delte rollen med komiker Jacob Wilson (2010)
 • Tredje sæson af ”Zulu Djævleræs”, hvor han endte i finalen med sin holdspiller Mascha Vang (2009)
 • I TV-serien ”Hvor Fanden er Herning” (2009), hvor han spiller ven til hovedpersonen, der spilles af Mick Øgendahl.
 • Fra “Comedy Fight Club” på TV2 Zulu, hvor han medvirkede i hele to sæsoner (2007, 2008)

Book Simon Talbot til dit næste arrangement

Simon Talbot shows giver garanti for træning af både ansigts- og mavemusklerne, når jokesne rammer, og de helt gode grin sætter ind. Simon er den fødte komiker, der uden tvivl kan sætte gang i jeres julefrokost, kick-off eller sommerfest, og da han både optræder på dansk og engelsk, kan Talbot ligeledes arrangeres som konferencier på diverse arrangementer. I foråret 2021 er Simon Talbot igen aktuel med et nyt show, denne gang på dansk med showet ”Optur”.

Book Simon Talbot til dit næste arrangement, eller book billetter til hans kommende show med det samme og se frem til en sjov aften.

Book Simon Talbot

Udfyld formularen nedenfor eller ring på 69 15 70 24 så kan vi fortælle dig mere om dine muligheder for booking.

 

Mine detaljer
Event type
Ønsker du yderligere hjælp?