Victor Lander

OM VICTOR LANDER

✔️ Kan bookes som komiker
✔️ Firma -og privatarrangementer
✔️ Uddannelsesinstitutioner

I Comedymiljøet er åhusianeren Victor Lander blevet kaldt Danmarks yngste komiker med mest erfaring. Victor Lander debuterede som 13-årig, hvor han fik en opvarmningstjans for Anders Matthesen - efter han sneg sig ind backstage og bød sig til.

Det er svært at finde en komiker med mere smittende humor og omfavnende charme end Victor Lander. Med lange lemmer, ustoppelig energi og et smil bredere end Jokeren, tager han sit publikum på rundtur i sit umiddelbart barnlige, men pludseligt dybdegående univers. Victor har en solid forståelse af comedyhåndværket og har vist sin kunnen i Operahuset til Zulu Comedy Galla, på børne-tv-kanalen Ramasjang og er ligeledes en af deltagerne i sæson 3 af Stormester, som bliver vist på TV 2 i foråret 2020.

Allermest Victorsk' bliver det i hans onemanshows ”Victors forældre skal skilles” fra 2016 samt “Victor flygter hjemmefra” fra 2018. Når Victor laver stand-up er det en uforlignelig blanding af vanvittig leg og solidt comedyhåndværk. Med Victor Lander på scenen er den eneste garanti latter! Derudover kan alt ske.

Book Victor Lander

Udfyld formularen nedenfor eller ring på 69 15 70 24 så kan vi fortælle dig mere om dine muligheder for booking.

 

Mine detaljer
Event type
Ønsker du yderligere hjælp?