Er du All Things Lives nye grafiker praktikant?

Som praktikant hos All Things Live Denmark får du mulighed skabe artwork og kampagnemateriale til nogle af verdens største artister, spændende upcoming kunstnere samt lokale musik og comedy-navne, samt sætte dit præg på virksomhedens visuelle udtryk på alle flader. Du vil i tæt samarbejde med vores marketingteam være med til at udvikle nye ideer, samtidig med, at der vil være en række mere både rutineprægede og ad hoc-opgaver.

Vi leder efter dig, som:

 • Har flair for grafik og forståelse for visuel markedsføring
 • Har blik for æstetik og detaljen
 • Har kendskab til formater på tværs af platforme – digitalt såvel som print
 • Er kreativ og initiativrig
 • Arbejder selvstændigt
 • Trives i en travl hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver
 • Måske også er vild med content creation og videoredigering 

Som praktikant hos All Things Live, får du:

 • Et bredt kendskab til underholdnings-branchen
 • Mulighed for at arbejde kreativt med, og sætte dit præg på kampagnemateriale i tæt samarbejde med vores marketingteam og artister
 • Mulighed for at udvikle dig både fagligt og kreativt
 • En inspirerende hverdag med dygtige og erfarne kollegaer, du kan sparre med

Om All Things Live
All Things Live er en af Nordens største koncertarrangører, med kontorer i både Danmark, Sverige, Norge, Finland og Belgien. Hvert år afvikler vi et stort antal koncerter og events i Danmark, Skandinavien og resten af Europa. Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere både lokalt og internationalt, og vores repertoire spænder bredt fra alternativ rock og urban over opera til de allerstørste popnavne, og vi laver koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Céline Dion, Justin Bieber og mange, mange flere.

Det formelle
Praktikperioden ligger i efteråret 2021 (Min. 3 måneder). Praktikken er ulønnet, og den ugentlige arbejdstid vil være 37 timer i København med mulighed for fleksibilitet. Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning med emnelinjen ”Praktikansøgning grafiker” og meget gerne med en beskrivelse af dig selv og din erfaringer til info.dk@allthingslive.com. Vedlæg gerne tidligere opgaver, du har lavet. Eventuelle spørgsmål rettes til samme mail.

Vi glæder os til at møde dig!

 

All Things Live Denmark APS er dataansvarlig af de oplysninger, som du indtaster i din jobansøgning. Se vores datapolitik for yderligere information.

Når du ansøger igennem All Things Live Denmark APS, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du indtaster, i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder os videopræsentationer, billeder mm.

Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i ansøgningsprocessen. Vi opbevarer din ansøgning samt de andre oplysninger, som du har indtastet, indtil ansøgningsprocessen er afsluttet, og i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os – men aldrig mere end 6 måneder.