Grafiker praktikant

Grafiker praktikant

Vil du være med til at sætte dit personlige præg på en af Nordens største koncertarrangørers visuelle identitet, er du fyldt med kreative ideer, er vild med musik og er velbevandret i Adobe-pakken? Så kan du meget vel være vores nye grafiker/multimediedesigner praktikant.

Som praktikant hos All Things Live Denmark får du mulighed for at skabe lokalt artwork til nogle af verdens største artister, spændende upcoming kunstnere og comedy-navne herhjemmefra, samt sætte dit præg på virksomhedens visuelle udtryk på alle flader. Du vil i tæt samarbejde med vores marketingteam være med til at udvikle nye ideer, samtidig med, at der vil være en række mere både rutineprægede og ad hoc-opgaver.

Dine arbejdsopgaver
• Grafik og billedredigering
• Artwork til vores SoMe flader
• Annoncer til web og print
• Plakater
• Grafik til web
• Idéudvikle på visuel identitet
• Videoredigering

Dine kvalifikationer
Du interesserer dig for hvad der rør sig og skiller sig ud online, på sociale medier og på print. Du er stærk indenfor visuel kommunikation, har et blik for æstetik og detaljen, og kan skabe fængende artwork. Du kan arbejde selvstændigt og jonglere flere opgaver på samme tid. Du er stærk i Adobe-pakken, arbejder struktureret og har en bred interesse for musik og underholdning. Erfaring med content til sociale medier, samt video og redigering vil være en fordel. Det er ligeledes en fordel hvis du skriver og forstår dansk.

Om All Things Live
All Things Live er en af Nordens største koncertarrangører, med kontorer i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Hvert år afvikler vi et stort antal koncerter og events i Danmark, Skandinavien og resten af Europa. Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra alternativ rock og urban over opera til de allerstørste popnavne, herunder blandt andre Prince, The Rolling Stones, Rammstein, Céline Dion, Justin Bieber og mange, mange flere.

Det formelle
Praktikperiode efter aftale (Min. 3 måneder) med start hurtigst muligt. Praktikken er ulønnet og den ugentlige arbejdstid vil være 37 timer. Send en ansøgning med en beskrivelse af dig selv og dine erfaringer til info.dk@allthingslive.com. Vedlæg gerne tidligere opgaver, du har lavet. Eventuelle spørgsmål rettes til samme mail.

 

All Things Live Denmark APS er dataansvarlig af de oplysninger, som du indtaster i din jobansøgning. Se vores datapolitik for yderligere information.

Når du ansøger igennem All Things Live Denmark APS, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du indtaster, i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder os videopræsentationer, billeder mm.

Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i ansøgningsprocessen. Vi opbevarer din ansøgning samt de andre oplysninger, som du har indtastet, indtil ansøgningsprocessen er afsluttet, og i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os – men aldrig mere end 6 måneder.