Er du All Things Lives nye marketingpraktikant?

Som praktikant hos All Things Live Denmark får du mulighed for at promovere koncerter med nogle af verdens største artister, spændende upcoming kunstnere og navne herhjemmefra. Du kommer i tæt samarbejde med vores erfarne marketingteam blandt andet til skabe og eksekvere indhold til vores sociale medier, hjemmeside og nyhedsbreve, samtidig med, at der vil være en række mere både rutineprægede og ad hoc-opgaver.

Vi leder efter dig, som:

  • Har kendskab til sociale medier (erfaring med Facebook business manager er en fordel, men ikke et krav)
  • Har flair for formidling på forskellige platforme
  • Interesserer dig for data og målgrupper
  • Trives i en travl hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver både ved skrivebordet og på showdagen
  • Arbejder selvstændigt og kreativt

 Som praktikant hos All Things Live, får du:

  • Et bredt kendskab til markedsføring i underholdnings-branchen
  • Mulighed for at sætte dit præg på udvikling og eksekvering af kampagner
  • En inspirerende hverdag med dygtige og erfarne kollegaer, du kan sparre med
  • Redskaber, der ruster dig til en fremtid indenfor underholdning

Om All Things Live
All Things Live er en af Nordens største koncertarrangører, med kontorer i både Danmark, Sverige, Norge, Finland og Belgien. Hvert år afvikler vi et stort antal koncerter og events i Danmark, Skandinavien og resten af Europa. Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere både lokalt og internationalt, og vores repertoire spænder bredt fra alternativ rock og urban over opera til de allerstørste popnavne, og vi laver koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Céline Dion, Justin Bieber og mange, mange flere.

Det formelle
Praktikperiode ligger i efteråret 2021 (Min. 3 måneder). Praktikken er ulønnet og den ugentlige arbejdstid vil være 37 timer i København med mulighed for fleksibilitet. Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning med emnelinjen ”Praktikansøgning marketing” og meget gerne med en beskrivelse af dig selv og din erfaringer til info.dk@allthingslive.com. Vedlæg gerne tidligere opgaver, du har lavet. Eventuelle spørgsmål rettes til samme mail.

Vi glæder os til at møde dig!


All Things Live Denmark APS er dataansvarlig af de oplysninger, som du indtaster i din jobansøgning. Se vores datapolitik for yderligere information.

Når du ansøger igennem All Things Live Denmark APS, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du indtaster, i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder os videopræsentationer, billeder mm.

Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i ansøgningsprocessen. Vi opbevarer din ansøgning samt de andre oplysninger, som du har indtastet, indtil ansøgningsprocessen er afsluttet, og i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os – men aldrig mere end 6 måneder.