17 jan 2020

Rival Sons og Electric Guitars spiller support for Aerosmith

Til sommer spiller Aerosmith deres eneste koncert i Norden, når de indtager Middelfart med deres udødelige hits 21. juli. Med sig har de det amerikanske rockband Rival Sons, der sammen med danske Electric Guitars skal stå for opvarmningen.

Friske fra deres vanvittig populære og rekordsættende Las Vegas residency Deuces are Wild drager Aerosmith på en eksklusiv Europa tour til næste år. Danskerne kan derfor godt begynde at glæde sig til at opleve de amerikanske superstjerner live på Rock Under Broen pladsen til sommer.

Som support medbringer de amerikanske rock-mastodonter Rival Sons, der tidligere har spillet support for The Rolling Stones, Black Sabbath, AC/DC og Kiss. Rival Sons laver vital og hårdtslående blues-rock, der trækker tråde til legender som Led Zeppelin og The Doors. Bandet udgav sidste år deres sjette album Feral Roots, som blandt andet bragte dem på tour i Europa.

Det danske support-islæt står Electric Guitars aka super-guitaristerne Mika Vandborg og Søren Andersen for, og sørger for bølgebrus i Lillebælt med deres overflødighedshorn af rockguitarriffs. Bandet udgav sidste år deres første live-album 10 SONGS 10 CITIES, som de besøgte landets spillesteder med.

Mere info om koncerten HER